Nieuwe bestuursleden PLEXS

-

Op het PLEXS-congres van 5 februari jongstleden zijn Nelleke Bouma en Léon Gerdsen benoemd tot nieuwe bestuursleden. Peter Kokkelkoren en Jetty Keesman zijn afgestreden.


Even voorstellen:  Léon Gerdsen (34),  woonplaats Gendt

Gezin:           Ik woon samen met mijn vriendin Mareille en mijn twee kinderen Lars (3) en Vera (2).

Hobby’s:       In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met mijn gezin. Veel ondernemen met de kinderen, zoals wandelen en spelen in de speeltuinen. Andere dingen die ik graag doe zijn tuinieren en alles omtrent auto’s. Van het volgen van autosport op het circuit (met name Formule1) tot het bezoeken van klassieke autoshows.

Loopbaan:      In 2004 heb ik mijn bevoegdheid voor docent biologie behaald. Hierop ben ik bij Metameer in Stevensbeek gaan werken. Daar heb ik naast lesgeven ook taken vervuld als het aansturen van onderwijsontwikkeling, teamleider ed. Op dit moment ben ik naast docent ook examensecretaris en coördinator van een van de drie locaties.

Waarom bestuurslid PLEXS: Naast mijn werkzaamheden voor de school Metameer, heb ik al vaker werkzaamheden voor een andere ketenpartner van PLEXS uitgevoerd. Daarnaast was ik al regiocontactpersoon van de regio Zuid en leek dit mij een uitgelezen kans om mijn ervaringen binnen PLEXS in te zetten.

Tot dusver bevalt mij dit zeer goed en valt me op dat er onder een prettige sfeer wordt gewerkt en dat we allemaal hart voor goed onderwijs hebben.


Even voorstellen: Nelleke Bouma (56), woonplaats Vijfhuizen (bij Haarlem)

Hobby’s:             Studeren, lezen, muziek luisteren, musea bezoeken.

Loopbaan:          Veel verschillende soorten banen gehad en in 2008 als OOP‘er in het onderwijs gaan werken. Sinds 2009 houd ik mij bezig met examens, vanaf 2015 ook als secretaris van het eindexamen.

Waarom bestuurslid PLEXS:  Het is belangrijk dat wij kennis en ervaring uitwisselen, professionaliseren en zo de kwaliteit van alles wat met examens te maken heeft, verbeteren.